Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η διαδρομη μεχρι το Ροστοκ

Για τη διαδρομη μεχρι το Ροστοκ προτεινα να μεινουμε το πρωτο βραδυ 18 χλμ πριν απο το Μοναχο σε μια πολυ ωραια λιμνη, σ ενα χωριουδακι των Αλπεων που λεγεται Bad Wiessee. Εχει μια καλη οικογενειακη πανσιον στα περιπου 40 ευρω με πρωινο. Την επομενη μερα θα κανουμε τη διαδρομη για Βερολινο απο την οταστραντα Νυρεμβεργη-Λειψια, καμια 700ρια χλμ και προτεινω μεσημεριανη σταση στην οτορουτ πριν τη Λειψια.
Η διανυκτέρευση στο Βερολίνο υπολογίζεται περιπου 50 ευρω ανα άτομο και θα πρέπει το ξενοδοχείο να έχει υποχρεωτικά κλειστό πάρκινγκ. Πρεπει απο τωρα μεσω ιντερνετ να βγαλουμε εισιτηρια για το μουσειο της Περγαμου ή οποιο αλλο θελουμε, γιατι οι ουρες ειναι πολυωρες για τους μη εχοντες.
Θα εχουμε συντομα νεα για τις διαδρομες Ροστοκ-Δανια με το φερυ. Επισης,πρεπει να κλεισουμε τα αεροπορικα απο το Τρόμσο για τα Σβαλμπαρντ για 17 ή 18 Ιουλιου γιατι υπάρχει περίπτωση μεγάλη να είναι κλεισμένα

Γιώργος

1 σχόλιο:

  1. To είδα στη Google to Bad Wiessee. Πολύ ωραίο γραφικό παραλίμνιο χωριό. Σύμφωνος!
    Σωστό και αυτό για τα εισιτήρια της Περγάμου. Το Πάσχα που ήμουν στο Παρίσι δεινοπαθήσαμε με τις ουρές στα μουσεία. Και μιας και έχουμε μια μόνο διαθέσιμη μέρα στο Βερολίνο κρίμα να τη χάσουμε στις ουρές.
    Σύμφωνος και για το παρκινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή